iNi SaYe Laaa !

iNi SaYe Laaa !

Friday, 22 July 2011

NAK B.A.L.I.K.. ~~

Say : peehh.. CATAT REKOD DUNIA lah da nak dekat SEBULAN tak balek rumah.. RINDU gile babeng k0t kat mereka - mereka..~ naseb baek minggu depan dapat balek.. walaup0n PENANG tak cuti tuk awal puasa,, aku balek jugak..~ HAHA.. EXCITED.. da la nak puasa..~~ WAITING - waiting FAIZAH..~~ *__*

Thursday, 14 July 2011

~HOMESICK~

Say : baru je bape minggu kat sini dah RINDU GILE kat rumah.. RINDU kat MAK..anak-anak tikus aku.. alahai..lambatnyer hujung bulan ni.. RINDU sangat - sangat.. kalau b0ley xmaulah duk SINI.. s0rry t0 say kat 0rang - 0rang PENANG,, cheq nak habaq ni..PENANG TAK BEST !!! barang dapur MAHAL,, makanan MAHAL.. da la TAK SEDAP.. menjual TAK IKHLAS langsung.. aku rase aku masak lagi sedap k0t.. eh ? HAHA..~  memang la tempatnyer T0WN tapi banyak barang lagi TAK UPDATE kat SINI.. macam - macam lah.. duk sini TENCEN sal RM je.. kan bagus dapat duk MELAKA balek.. MACAM - MACAM ADA ! HAHA..~~

Wednesday, 29 June 2011

BERAT HATI..~~

Say : ad0yai.. semacam je rasenyer nak tinggalkan rumah ni.. 3 HARI je lagi k0t.. sedey pulak bile da jauh ni.. sebelum ni study kat MELAKA je.. xdela jauh sangat dengan rumah aku.. tiap - tiap minggu p0n b0ley balik jumpe FAMILY dan semestinyer DIA la kan.. aiseh berat - berat.. lepas ni sumenyer susa.. mesti lepas ni RINDU gile kat anak - anak TIKUS aku yang c0mey tu.. makanan yang sedap - sedap kat rumah dan paling penting RINDU kat BEBELAN MAK aku la.. HAHA..~~ xpela PENANG je kot.. bukan 0versea.. dan yang paling penting TAK LAMA.. SETAHUN je.. SABAR ye FAIZAH.. ^_^ !

Tuesday, 28 June 2011

P.E.N.A.N.G ~~

ALHAMDULILLAH.. akhirnyer dapat jugak aku sambung study.. POLITEKNIK SEBERANG PERAI, PULAU PINANG.. ish walaup0n jauh sangat dengan family ngan sayangs aku tapi aku tetap kene teruskan jugak.. mase depan tu penting.. aku p0n TAK kan lupekan MAK.AYAH.ANAK - anak aku & sayangs aku MUHAMMAD HAFIZI BIN JAAFAR.. semestinyer aku selalu RINDUkan MEREKA.. I LOVE U SO MUCH !!!

Saturday, 14 May 2011

berK.O.N.V.O !

Say : EXCITED sungguh nak berkonvo 26 Mei 2011 ni kat Melaka.. RINDU nak jejak lagi kat sane.. Maklumlah dah bertahun jugak study kat sane.. Bile dah abis study TAK ade jejak - jejak lagi kan.. TAPI sayang aku pulak yang terdahulu berKONVO kat sane.. TAK ADIL sungguh.. aku yang beriye nak KONVO dulu die pulak senang lenang menDAHULUI aku.. takpe - takpe nanti pergi jugak.. Sabar jela FAIZAH eh.. ;)